Activiteiten

Waar wil jij groeien en jezelf ontwikkelen? Op persoonlijk gebied, mentaal, emotioneel, spiritueel of fysiek. Er zijn vele manieren om te groeien en je te ontwikkelen. Uiteraard kan dit in een persoonlijke sessie bij Birgit, die vele van jullie ook hebben ervaren. Is het nu tijd voor jou?  Kijk dan welke groepsactiviteiten resoneren bij jou.
Wacht er niet mee, je weet van uitstel komt afstel! 

Vanaf nu kan je ook op de maandag korte online sessies boeken of een email consult aanvragen. Waar jij ook tegenaan loopt, ik help je snel weer op weg naar jouw inner guidance. 

 Wil jij nu gedragen door een groep iets toevoegen aan je ontwikkeling? Natuurlijk is dat spannend, maar daarin ben je niet alleen.En onderschat alleen de kracht van een groep niet! Een groep bij mij wordt meestal door het universum samengesteld. Het is er dus altijd veilig en de groepen zijn niet heel groot, zodat ik jullie zoveel mogelijk persoonlijke aandacht kan geven. Als het resoneert bij jou, schrijf je dan in en zal je gelijkgestemden tegenkomen in die groep.

Wil je actief zijn in de groep dan zou je mee kunnen doen aan de Vrouwencirkel of de Boekenkast van Pupation, hiervoor zijn de data nog niet bekend, dit gaat in overeenstemming met de groep.

Wil je diepe healing opruiming en transformatie dan ben je met het Elfenspel, Gewicht van Familie en Ontdek je Spirituele Talent of Trance Healing Groepssessie.

Ben jij liever meer op de achtergrond en wil je ontvangen dan zijn de Maanmeditatie, de Cleansing meditatie  en de Klankschalen Meditatie echt iets voor jou.

Ik heb heel veel zin in al deze nieuwe activiteiten. Zie ik je daar? Je kan je opgeven via het contact formulier onderaan en ook als je meer informatie wilt over een bepaalde training, cursus of avond. 


Jij wijst altijd zelf de weg, want de enige die jou kan helpen ben JIJ


Alles is een spiegel ook de familie die jij hebt uitgekozen om van te leren.


Patronen en overtuigingen laten los door inzicht en acceptatie

Nog even alle data op een rijtje:

 8  oktober Tarot Middag 13:00 uur 

10 oktober Cleansing Meditatie 19:30 uur

21 oktober Ontdek je Spirituele Talent (3 data) 4 nov 16 dec 13:00 uur

23 oktober Trance Healing Groepssessie 14:00 uur

 2 november Gewicht van Familie (2 data) 16 nov 19:00 uur

 7 november Klankschalen Meditatie 19:30 uur

 5 februari Volle maan Meditatie 19:30 uur

 7 februari Het Elfenspel 19:00 uur

Wacht te lang met twijfelen, vol is vol!!


 De sleutel ligt in jouw handen, ik wijs je alleen de deur die je open mag maken. 

Contact met Pupation

Ook voor het opgeven van cusussen of vragen daarover

Birgit 't Hart

Build your own site - Check it