VOLG PUPATION

Transformatie Weekend
nader te bepalen datum

What's app voor een intake of vragen

Enkele reacties van diegene die je voor gingen:

Dank dank voor alles,.
Ik heb rust gevonden met een glimlach op mijn gezicht.   

Het anker is gezet, vanuit het hoofd naar het hart. Ben wie je wilt zijn, ik ben heel blij dat ik ben meegegaan. 

Fijne meditaties en 'n hele bijzondere ervaring was deze transformatiereis. Ik kan er weer tegenaan. 

Birgit 't Hart

Hallo, ik ben Birgit, medium, emotiecoach en therapeut trance-healer.  Ik zal je tijdens dit weekend begeleiden met persoonlijke coaching, meditaties en creatieve opdrachten. Mijn kracht ligt in het samen met jou direct naar de kern gaan, waardoor je inzicht krijgt in je patronen en je gedrag en je snel tot transformatie kan komen, gewoon omdat je voelt dat het klopt en dat jij die beweging naar binnen mag maken. 
Ik verheug me om met je samen te transformeren in het weekend dat gaat komen. Liefs Birgit

Andrea van Maanen

Hallo ik ben Andrea, intuïtief en ervaringsgericht coach (met en zonder paarden). Mijn doel is je te begeleiden naar een krachtige verbinding met jezelf door onder andere coaching, meditatie en aandachtsgerichte oefeningen zodat je weer voelt waar je hart sneller van gaat kloppen. Verandering begint bij jezelf!  Ik hoop jou tijdens ons transformatie weekend te mogen ontmoeten.

Mobirise

Jouw pad

Wil je hulp op je pad naar gelukkig zijn. Heb jij je ware missie of doel in je leven nog niet gevonden? Loop je ergens op vast? Doe dan mee aan dit transformerende weekend. Waarin Andrea en Birgit je op weg nemen op jouw levenspad en samen onderzoeken hoe jij kunt transformeren naar je nieuwe leven! Ben je klaar om voor jezelf te kiezen? Schrijf je in voor dit transformatie weekend.  Let op dit is alleen voor mensen die:
+  Bereid zijn aan zichzelf te werken.
+ Niet bang zijn voor een spiegel   

+ Grote stappen willen maken. 

PROGRAMMA

Dit is wat je in dit weekend kan verwachten

Minimaal twee persoonlijke coachingsgesprekken

                             

In deze persoonlijke gesprekken zullen wij jou begeleiden in jouw proces. Er is genoeg ruimte om zelf te sturen en aan te geven wat jij wilt of wenst.  Indien je nog extra gesprekken nodig hebt is hier ruimte voor. 

Wandelingen

Gelegenheid tot wandelen in de omgeving op eigen gelegenheid maar ook georganiseerde stilte wandelingen. Indien jij buiten gecoacht wil worden zou dit ook tijdens een wandeling kunnen. 

Ontspanning/Mindfulness lessen

                    

Meerdere ontspanningslessen om met je fysieke lichaam contact te kunnen maken en mee te laten doen met de thema's die jij hebt op te lossen. Zorgen voor flow zodat transformaties sneller laat gaan. 

Meditatielessen

Elke avond zal worden afgesloten met een geleide meditatie, waarin alles van de dag een plekje kan krijgen en je helemaal kan landen in je proces. Ook zijn er meditaties in de vorm van klankschaal sessies.

Meerdere creatieve opdrachten

           

Om je thema te verdiepen of te bekrachtigen of een verdere verheldering van je problemen op weg naar de oplossingen. 

Familieopstelling

Met behulp van het prachtige elfenspel komt er een familieopstelling met de hele groep waarin mooie dingen kunnen transformeren. 

Groepscoaching

   

In de veilige omgeving van de groep die maximaal uit 8 mensen bestaat worden er groeps-coachingen gedaan, waarin in de groep dingen bij jou of een ander worden gespiegeld waar iedereen van leert. 

Vrije Tijd

Er is ook voldoende vrije tijd om tot jezelf te komen, dingen op te schrijven, lekker even te wandelen, dutten of wat jij nodig hebt. De hele weekend draait om jou!

Lezingen

In een voordracht of lezing worden je dingen uitgelegd over het denken, voelen en zijn. Hoe kom je dan eigenlijk tot transformatie. 

Overnachtingen

Samen in een huis overnachten, je terug kunnen trekken voor je eigen proces en genieten van ontbijt, lunch en diner. Je hebt je eigen kamer, tenzij je met z'n tweeën komt. De groepsgrootte is maximaal 8 personen.  

Samen met je partner / alleen

nader te bepalen

Locatie: Prachtige locatie in Nederland

Waarom zou jij je opgeven voor dit weekend? 

1

Direct naar de kern

Ben jij niet bang om jouw eigen waarheid te ontdekken en aan de slag te gaan met de spiegels die je krijgt? Door de vele vormen die worden aangeboden krijg je de kans om jouw eigen kern te ontdekken en naar binnen te gaan waar de oplossing voor jouw heling altijd aanwezig is. 

2

Wat je tegenkomt direct transformeren

Het hele weekend ben je alleen met jezelf bezig en dit geeft grote inzichten waarin je direct kan transformeren en helen omdat je niet alleen in je hoofd dingen helder krijgt, maar op alle niveaus (fysiek - mentaal - emotioneel en spiritueel).                               

3

Een levens veranderend weekend

Kortom, zeg je "ja" tegen het leven en gun jezelf deze investering. 

INVESTERING

Ga jij in jezelf investeren? Zet alvast in je agenda:
vrijdag 25 maart 11 uur t/m 28 maart 2022 10:30 uur.
Voor €  675,- inclusief 3 volle dagen training, overnachten en eten! 
Je bent verzekerd van je plekje na de aanbetaling van € 250,- 
Deel je een kamer omdat je samen komt dan krijg je € 50,- korting op de totaalprijs.
Wat krijg je daar ook al weer voor zie programma
Earlybird? Beslissen voor 10 december € 625,-

INSCHRIJVEN:

Vul hier je gegevens in om je op te geven voor dit transformatieweekend ontvang dan via email een volledig inschrijfformulier (check ook even je spambox)

datum

Locatie: Prachtige locatie in Nederland

Contact met Pupation

Ook voor het opgeven van cusussen of vragen daarover

Birgit 't Hart

web page was designed with Mobirise theme