VOLG PUPATION


Meditatie pakket

Traject meer Rust en uit je Hoofd

Ben je klaar met je eigen stress, de drukte in je hoofd? Word je moe van jezelf en verlang je naar meer rust in je leven, om je heen en vooral in jou? Dan is dit traject uiterst geschikt. In een persoonlijk coachings gesprek kijken we voordat je aan de meditaties begint naar je valkuilen en wat je daar zelf aan kunt doen. Daarna ga je met de meditaties aan de slag. In totaal krijg je ongeveer 5 uur aan meditatie materiaal.  Dan volgt er nog een afsluitend coachings gesprek om te kijken wat je nog meer nodig hebt en hoe je verder geholpen kunt worden. En als als laatste ontvang je een persoonlijk cadeautje. 
Ook kan je ervoor kiezen om aan onderdelen van dit pakket deel te nemen. 

Meditaties

De meditaties worden je aangeboden via een besloten FaceBook groep, waar je lid van wordt.Je volgt dit traject in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt.  Er zit een duidelijke opbouw in de meditaties. Verschillende lagen worden geheeld en onbewust treedt er positieve verandering op in jouw systeem. Je hebt een aantal weken de tijd om deze ruim 16 meditaties te beluisteren en daarna zijn deze meditaties nog een jaar tot je beschikking. 

Coaching / Reading

De coaching / reading gesprekken zijn een prachtige basis voor het begin van je "nieuwe leven zonder stress" Je krijg in dit pakket twee gesprekken van anderhalf uur. Deze zijn bij mij in de praktijk of online via Skype. Het eerste gesprek vindt plaats voordat je zelf met de meditaties aan de slag gaat en het tweede coachingsgesprek nadat je de meditaties hebt gedaan. .
Uiteraard kan je als je dat nodig vindt weer een nieuwe afspraak maken.

Cadeautje

Nadat je het afsluitende coachings gesprek hebt gehad krijg je een persoonlijk cadeautje wat bij jouw energie past. Je kan dit gebruiken bij je toekomstige meditaties. 

Mobirise
€  99

Meditaties


Ik maak alleen gebruik van de meditaties binnen de besloten Facebookgroep en ontvang 5 uur aan meditatie materiaal. 

Je ontvangt hierover een betaalverzoek en na betaling word je toegevoegd aan de besloten FB groep

€  155

Coaching


Ik wil alleen coaching en maak gebruik van deze unieke aanbieding om mij door Birgit 3 uur lang te laten coachen in twee sessies. 

Je ontvangt hierover een betaalverzoek en na betaling worden er twee gesprekken ingepland.

€  222

Complete pakket


Ik wil gebruik maken van het volledige pakket en ontvang hiervoor 5 uur aan meditaties binnen de besloten FB groep èn twee sessies van 1,5 uur. 

Je ontvangt hierover een betaalverzoek en na betaling worden er twee gesprekken ingepland en kom je in de besloten FB groep.

Created with Mobirise web page template