VOLG PUPATION


Meditatie pakket

Traject meer Rust en uit je Hoofd

Ben je klaar met je eigen stress, altijd maar dezelfde 'overtrokken' reactie van jou, misschien niet eens naar de buitenwereld, maar het gesprek in je hoofd? Word je moe van jezelf en verlang je naar meer rust in je leven, om je heen en vooral in jou? Dan is dit traject uiterst geschikt. In een persoonlijk coachings gesprek kijken we voordat je aan de meditaties begint naar je valkuilen en wat je daar zelf aan kunt doen. Daarna ga je met de meditaties aan de slag. In totaal krijg je ongeveer 5 uur aan meditatie materiaal.  Dan volgt er nog een afsluitend coachings gesprek om te kijken wat je nog meer nodig hebt en hoe je verder geholpen kunt worden. En als als laatste ontvang je een persoonlijk cadeautje. 

Meditaties

De meditaties worden je aangeboden via een besloten FaceBook groep, waar je lid van wordt.Je volgt dit trajectt in je eigen tijd, wanneer het jouw uitkomt.  Er zit een duidelijke opbouw in de meditaties. Verschillende lagen worden geheeld en onbewust treedt er positieve verandering op in jouw systeem. Je hebt een aantal weken de tijd om deze ruim 16 meditaties te beluisteren en daarna zijn deze meditaties nog een jaar tot je beschikking. 

Coaching / Reading

De coaching / reading gesprekken zijn een prachtige basis voor het begin van je "nieuwe leven zonder stress" Je krijg in dit pakket twee gesprekken van anderhalf uur. Deze zijn bij mij in de praktijk of online via Skype. Het eerste gesprek vindt plaats voordat je zelf met de meditaties aan de slag gaat en het tweede coachingsgesprek nadat je de meditaties hebt gedaan. .
Uiteraard kan je als je dat nodig vindt weer een nieuwe afspraak maken en ontvang je nog een leuke korting. 

Cadeautje

Nadat je het afsluitende coachings gesprek hebt gehad krijg je een persoonlijk cadeautje wat bij jouw energie past. Je kan dit gebruiken bij je toekomstige meditaties. 

Mobirise

Complete pakket

Voor het complete pakket betaal je €399,-

Alleen Meditaties

Wil je geen coaching maar alleen de meditaties dan kan dat ook en betaal je €222,-

PUPATION

Aanmelding voor het meditatie pakket

Make a free web page with Mobirise