Birgit 't Hart

Coach - Medium - Trance Healer - Emotiecoach - Spiritueel begeleider

Mobirise

Birgit 't Hart

Al 30 jaar houd ik mij bezig met spiritualiteit. Ik ben ervaringsdeskundige en heb verschillende opleidingen gedaan om te komen waar ik nu ben. Iedereen heeft zijn eigen weg te gaan en als ik je daarbij kan helpen om een stukje positiviteit aan je leven toe te voegen en je te helpen helen geeft dat mij voldoening. Mail of bel me gerust met vragen en kijk bij mijn recensies

Pupation betekent letterlijk verpopping. Iedereen is mooi van binnen en soms kan je dat zelf even niet vinden of ben je de manier waarop je moet zoeken even kwijt. Bij Pupation kan je terecht, ik help je door middel van contact met jouw spirit om uit te vinden waar jij op dit moment mee geholpen bent.

Ik ben gediplomeerd Medium-Trance-Healing-Therapeut® en ik werk heel oplossingsgericht en coach je op een prettige en veilige manier die bij jou past. Tijdens de behandelingen (healing) gebruik ik de etherische oliën van doTERRA.      
Ik werk door middel van contact met jouw spirit maar op verzoek ook met onder andere met Lenormand-, Orakel- en andere kaarten. 

Daarnaast ben gediplomeerd Emotiecoach volgens de Vera Helleman emotiecoach methode. 
Ook blijf ik altijd bezig met vernieuwingen en snellere manieren om jouw te kunnen helpen. Mijn missie is snel en effectief mensen weer op hun pad krijgen. Met behulp van mijn mediamieke gave en mijn spirits. 

Ben jij al klaar om te ontpoppen?

Maak online een afspraak

Er is meer....
Er is meer dat heb ik altijd geweten. Het is niet eens een gevoel, maar een zeker weten. Voor mij is spiritualiteit: in jezelf de hemel ontdekken. Door naar binnen te gaan, het leven te zien als een les, dan zal je de schoonheid van het leven zien, ieder op zijn eigen niveau. 

Kamp je met ziekte of een nare situatie, dan zit daar altijd een les in om te leren, een les om je ziel verder te laten gaan een les om te groeien. Ik ga ervan uit dat jij, je hogere zelf, alles wat er met je gebeurt al weet, alles zit dus al in jou! Jij bent de belangrijkste (niet egoïstisch bedoelt) In plaats van je af te vragen:

"Waarom overkomt mij dit nu?" Kan je ook de vraag stellen: "Wat willen jullie me laten zien? Wat is de bedoeling, wat kan ik hiervan leren?" Op het moment dat je niet die stappen maakt zal je zien dat je meerdere keren dezelfde "soort" situaties meemaakt. Dan krijg je het gevoel: Dat heb IK nou altijd!! Op het moment dat je INZIET wat de bedoeling is zal je die nare situatie over dat onderwerp niet meer meemaken je bent dat dan ontgroeid. Dat stukje heb JIJ dan geheeld!

Ziekte en ongemak  
Zo denk ik ook over (chronisch) ziek worden. Zeker de onbegrepen niet verklaarbare ziekten. Op het moment dat je maar niet leert en doorgaat zal je fysiek ziek worden. Ook afhankelijk van de vorige levens die je al hebt gehad. Je lichaam volgt altijd later, je kunt dus voor jezelf het gevoel hebben dat je veel issues hebt opgelost, maar je lichaam geeft pas jaren later hier een reactie op.

Iemand met veel vorige levens (Reïncarnatie) zal ook dingen uit vorige levens mogelijk met zich meedragen die dan op het eerste gezicht niet te verklaren zijn. Wel zie je dan vaak dat er wordt gezegd. "Dat zit bij ons in de familie of mijn moeder had dat ook altijd."  

Zo kan het soms zijn dat je niet alles in dit leven kan oplossen er zijn soms zulke grote stukken die niet met één aards leven zijn op te lossen. Tijd hier op aarde is namelijk een héél ander begrip dan tijd daarboven. . 

"Wil je weten wat je allemaal hebt gedacht? Kijk dan naar je lichaam op dit moment! Wil je weten hoe je lichaam er in de toekomst uitziet? Kijk dan naar je gedachten van dit moment!" uit: 
Superbrein Deepak Chopra Rudolph E.Tanzi  

Wat doen we hier?  
Daar begon mijn vraag mee: "Wat doen we hier op aarde, wat heeft het allemaal voor zin. Wat is de zin van het leven......!" Zware kost als je nog heel jong bent om daarover na te denken. Voor mezelf heb ik het antwoord gevonden:  

Op deze aarde heb je een TAAK die je is verteld voordat je ziel in dit huidige lichaam ging. Je hele leven zal je via energieën in de richting van je levensopdracht gestuurd worden. Alle tegenslagen zijn (verwerkings) lessen. Het moeilijke voor de mens is dat je de opdracht/taak die je hebt gekregen hier op aarde bent vergeten.

Hoe meer je NAAR BINNEN GAAT hoe meer je je die taak gaat herrinneren of voelen. Het gevoel van dit is op mijn lijf geschreven, hier voel ik PASSIE ook wel BEZIELING! 

Hoe rijmt dit met Religie? 
Dat is voor veel mensen die (net als ik) in een God geloven een lastige. Geen zorgen dat is alleen in het begin als je je begint te verdiepen in het spirituele. Daarna vallen alle puzzelstukjes op zijn plek als je aanvaardt dat God in jou is en alles één is. Voor mij gaat God en spiritualiteit prima samen. Met God bedoel ik niet alleen de God waar ik in geloof, maar ook de geloven van andere religies. 

Mijns inziens heeft God ons alle levensopdrachten gegeven en heeft God zeker een doel met dit alles. Ook met alle ellende die er op de wereld is. Het gaat onze pet te boven hoe daar iets goed uit te halen valt en hoe je dat allemaal recht kan praten. Toch heb ik een gevoel dat er een bedoeling is. Dat wij met zijn alle één geheel zijn wat samen klopt. Het zal in de toekomst nog véél erger worden tot er één moment komt waarop hemel en aarde dichterbij elkaar komen (letterlijk) en we allemaal tegelijk verlicht worden en ALLES begrijpen. De sluier van bewust en onbewust is dan weg, er is dan alleen nog hogere zelf. 

Hans Stolp is voor mij het grote voorbeeld dat bewijst dat God en Spiritualiteit samen gaan. 

Alles wat hierboven staat is hoe ik erover denk en voel, iedereen heeft de vrijheid om daar anders over te denken. 

Opleidingen!

1994-2010 Lerares basisonderwijs 15 jaar werkzaam geweest in Rotterdam gestudeerd pabo.
2010-2012 Reiki I en Reiki II 
2011-2012  Lenormand cursussen bij Asteria 
2012-2013 Zigeunerkaarten bij Asteria 
2012-2013 Pagan tarot bij Asteria 
2013-2014 Ander Leven Alexander Concept 
2014-2015 Psych-k basis Paula van der Werff 
2015-2016 Medium-Trance-Healing basis Jaco Elken 
                      Medium-Trance-Healing-verdieping/transformatie Medium-Trance-Healing Therapeut®                       Diploma aan  De spirituele intuitieve academie bij Marjanne Bogart 
2016-2017 Dagtraining "anders omgaan met emoties" Vera Helleman 
2017-2018  Oneness Awakening Lea van Wijnen 
2018-2018  Coach Balanssteen 
2018-2019 Emotiecoach jaaropleiding  geslaagd 13 mei 2019 
2019-2019 oktober sjamanische opleiding Petra Griesbergen.
2019-2020  Edelsteen therapie basis en verdieping bij Zeevanlicht.com
2020-2021 Jaartraining IAM  Academy  iamacademy.nl
2021-2022  Sacred Activations Level 1 en level 2 Femke van Kuijk en Tamra Oviatt
2022-2023  Sacred Activation level 3 Medical Intuitive  
                        Acces Bars  Irene Sinester goddesschisoulhealing.nl  

Het hele opleidingsverleden gaat gepaard met grote transformaties bij mijzelf, maar uiteraard ook met mijn skills als healer. Ik blijf met heel veel plezier mij steeds weer verder verdiepen en ontwikkelen zodat ik jullie hiervan mee kan laten profiteren in jullie groei.

Tot snel bij mij in de praktijk!

Wat vinden anderen van Pupation?

Wil jij ook een review schrijven

Mobirise

Hart op de juiste plek

Wat een mooie en lieve vrouw met het hart op de juiste plek is Birgit.
Wat fijn dat we diegenen die ons zijn voorgegaan, mochten ontmoeten. Er komt nu zoveel duidelijkheid , maar er is ook nog zoveel te leren.
Dank je wel dat ik bij je mag komen om te leren.
Dikke knuffel.

Mobirise

Precies wat ik nodig had

Ik was door een collega van Birgit doorverwezen naar Pupation, ik had hier nooit van gehoord en ging er neutraal heen.
Na kennismaking en wat vragen begon zij te vertellen. Soms vroeg zij een steen te pakken van een blad met wel 50 stenen, opvallen hoe je precies de juiste steen weer te pakken. Via die steen gaf zij dan antwoord op mijn vraag of persoon. Het voelde vertrouwd en haar antwoorden versterkte dat.
Halverwege startte zij een meditatie, ik doe dat nooit, een enkele keer tijdens een cursus. Zij voelde dat ik dat op dat moment nodig had, dat klopte ook, ik doe het nu dagelijks. Daarna vervolgde zij weer de Reading..
Aan het eind had ik een heerlijk ontspannen gevoel. De meditatie gebruik ik dagelijks , lekker een kwartiertje ontspanning. Het is mooi dat Birgit precies aanvoelde wat ik nodig had en dat ook duidde! ik vond het een prettige en waardevolle sessie en kom zeker terug als ik voel dat het nodig is.
Birgit, dank je wel.

Mobirise

Kwetsbare thema's besproken

Het gesprek met Birgit heeft mij een stuk op weg geholpen met mijn angst. Het heeft geholpen om helderheid te krijgen over emoties die ik voelde en waar ik meer tijd voor nodig had om die te begrijpen. Zij heeft veel oog voor een “veilige ambiance” en het midden vinden tussen gerust stellen en openheid vinden om kwetsbare thema’s te bespreken. Superbedankt voor de steun en de concrete vervolgstappen. Dit was al heel fijn.

Mobirise

Ik voel mijn kindje in mijn buik

Wat een mooie, maar ontzettend heftige ervaring was dit, ik ben erg goed in verbergen, verstoppen en wegstoppen van emoties maar ik heb bijna de hele tijd alleen maar gehuild. Er viel veel van me af, en de meditatie was ongelofelijk mooi.
Ik doe mn best met alle tips en adviezen, maar ik zal zeker nog een keer terug komen als alles wat gezakt is.

Ik ben meest dankbaar voor het contact met mn kindje, ik voelde het nog niet tot Birgit me hielp. Sinds dien voel ik hem zowel fysiek als met mn hart ❤️ 💙 
A.

Mobirise

Inzicht in patronen

Ik ben nu 2 keer bij Birgit geweest en het was zeer verhelderend.
Wat ik mooi vond, is dat ze zich van tevoren had ingevoeld en ook hoe ze mij kon lezen al gelijk bij binnenkomst. Tijdens de gesprekken kreeg ik goeie inzichten in mijn patronen en praktische tips hoe hier mee om te gaan. In de geleide meditatie die ze met mij deed, werden stukken uit mijn onderbewustzijn aangeraakt en opgelost.
Bedankt hiervoor en ik kom zeker weer terug.
J.D.

Mobirise

Het was zo fijn!

Ik was er voor de eerste keer. Ik was zo zenuwachtig in het begin. Maar al gauw was dat gevoel weg. Er kwam rust in de plaats en veel duidelijkheid.
Ik zie dankzij Birgit de stappen die ik moet en kan zetten.
Ik kan het aan!
Dank je wel Birgit voor het fijne gesprek. Ik kon alles bij jou vertellen. Ik voelde mij op mijn gemak bij jou.
Ik zeg het gewoon nog een keer.. Ik kan het aan!
Dank je wel!
JP

Mobirise

Kwetsbaar mogen zijn.

Meditatie, cursus reading/ healing of een sessie, het is altijd thuiskomen bij Birgit.
Soms confronterend maar altijd komt er bewustwording en inzicht waarmee je verder kunt. Het vraagt je open en eerlijk te reflecteren en je kwetsbaar op te stellen. Dat is spannend maar omdat er altijd vanuit een liefdevolle intentie en vertrouwen wordt gewerkt voelt het veilig om kwetsbaar te zijn.
Dankjewel Birgit!

Mobirise

Scherp en praktisch

Ik heb erg veel gehad aan onze sessie.
Een diepe overtuiging die me dagelijks beïnvloedt kwam aan het licht en ik voelde de dag erna ineens een nieuwe energie.
De reading vond ik scherp, helder en liefdevol en gaf ook praktische handvatten.

Dankjewel! 

Mobirise

Elfenspel

Tijdens het elfenspel stond mijn vraag/probleem centraal. Net als bij een familieopstelling staan de overige deelnemers voor de personen in je leven die dicht bij je staan. Het elfenspel voegt hier nog een extra dimensie aan toe. Als je vastloopt in wie iemand voorstelt of wat je gevoel is ten opzichte van een probleem of persoon helpen de kaarten met opdrachten je op een fijne manier verder. Als je je kwetsbaar durft op te stellen, krijg je daar zo'n ontzettend kado voor terug. Door het elfenspel te ervaren ben ik tot verrassende inzichten gekomen. Het fijne bij dit spel is dat je het echt ervaart en er duidelijkheid komt. Niet alleen mbt hoe je relatie is met de mensen in je omgeving, maar ook waar je blinde vlekken zijn met de dingen waar je mee worstelt. Niet alleen was het voor mij een bijzondere ervaring, maar ook voor de overige deelnemers. We hebben het er daarna nog vaak over gehad. Een echte aanrader voor een ruimere blik, een opgeruimd hoofd en ontspanning in je lijf. 
H.

Mobirise

Dankbaar

Dankbaar dat Birgit op mijn pad is gekomen.
Al enige tijd liep ik 'vast' Van alles geprobeerd, ook reguliere psychische hulpverlening. Van een vriendin kreeg ik het advies om naar Birgit te gaan.

In een afspraak, heeft Birgit mij zoveel inzichten gegeven. Over het heden, hier en nu, en toekomst.
Birgit nam me mee op reis in spiritualiteit. Een voor mij hele nieuwe, zeer bijzondere ervaring!

Ik hoop binnenkort een tweede afspraak te maken, Birgit geeft zoveel. Vooral positieve energie!
L.H. 

Mobirise

Ik leef het nu leven waar ik zo naar verlangd had!

Ik wilde je nog een keer bedanken. Onze sessie heeft zoveel voor me betekend, het heeft mijn leven zo veel veranderd. Door jou heb ik dingen kunnen loslaten waarvan ik nooit had gedacht het te kunnen. Door te aarden in dit leven en de rest lost te laten, leef ik nu het leven waar ik zo naar verlangd had. En je had het al gevoeld, zodra ik alles losliet werd ik zwanger van onze dochter die al stond te trappelen.
En dat heb ik letterlijk gevoeld.
Je bent een prachtig mens!
Dankjewel voor Alles!
Liefs J.v.R.

Mobirise

Er vallen ineens dingen op z'n plek

Gisteren voor het eerst bij Birgit geweest, vond het best spannend en was heel benieuwd wat het me zou brengen. Heb meteen een hoop inzichten gekregen en er vallen ineens dingen op z’n plek!
Vandaag (de dag erna) voel ik me best moe, maar ook ‘lichter’. Alsof er een last van me af is gevallen.
Ben eerder ook een paar keer bij een psycholoog geweest, maar heb niet het idee dat ze mij goed konden helpen.
Ik ga met Birgit haar tips aan de slag, heb ook nog een boek besteld die ze me aanraadde en kan niet wachten om het te lezen!
Ik heb wel wat werk te verrichten, ben daarom ook blij dat ik meteen een tweede afspraak heb gemaakt, geeft me rust. Ik raad haar zeker aan! ♥️
D.P.

Mobirise

Fijn gesprek

Echt een heel fijn gesprek gehad met Birgit, het was voor mij echt een eye opener. Ik kom hier zeker nog terug, mijn volgende afspraak heb ik al gemaakt! 
E.E.

Mobirise

Openbaring

Voor mij is het een openbaring geweest. Ik neem deel aan de meditaties en aan de intuïtieve cirkel. Birgit is een super fijn persoon en ik beveel dat graag aan. liefs M.G.

Mobirise

Birgit heeft mij goed geholpen

Ik heb er zeker geen spijt van dat ik naar Pupation ben gegaan. Birgit heeft me meer overzicht over mijn leven gegeven. En ik kon mijn problemen veilig kwijt. Birgit is heel ervaren in spiritualiteit. Daarom was dit een positieve ervaring!
Dus dankjewel voor het helpen Birgit!!!

Mobirise

Veel geleerd

Birgit heeft mij al meerdere keren erg goed geholpen. Als je vast zit in een situatie of nieuwe inzichten nodig hebt dan helpt ze je weer vooruit. Ze is eerlijk en direct en neemt alle tijd voor je. Ik heb dankzij Birgit al veel over mezelf geleerd en mooie dingen ervaren.
Birgit, je hebt een plekje in mn hart.
V.E. 

Mobirise

Inzichten

Een reading bij Birgit staat garant voor inzichten die je nieuwe wegen biedt. In mijn geval zat ik op een dood spoor in mijn werk. Birgit weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen en heeft mij nieuwe energie en wegen laten zien waar ik nog steeds veel profijt van heb.
Dankjewel, Lieve Birgit voor de nieuwe koers!
P.H.

Mobirise

Juiste Pad

Een Reading bij Birgit zet me elke keer weer op het juiste pad. Het brengt me nieuwe inzichten en opent nieuwe deuren. Puzzelstukjes vallen altijd - soms later pas - op z'n plek. Ze doet dit met veel warmte en passie en met een frisse, immer positieve energie.
C.S. Pijnacker

Mobirise

Een bijzonder cadeau

Een bijzonder cadeau! Dat heeft Birgit van Pupation mij gegeven doordat ik de prijs won een reading van haar te krijgen. Zij vroeg mij drie vragen te sturen. En zo begon mijn zoektocht en zweefden er allerlei vragen op allerlei momenten in mijn hoofd. Ik was op zoek naar dé vragen en niet zomaar drie vragen. Toen ik dacht ze gevonden te hebben, nadat ik de honderd andere vragen parkeerde, stuurde ik ze naar Birgit. Ik vond het spannend.
Haar antwoord volgde snel. En was gevuld met allerlei waarheden die ik zelf nog niet had gezien. Ik was overdonderd door de eenvoud en daarmee kracht waarmee het was verteld en geschreven. Een heldere analyse over mijn drie actuele vragen. De toewijding en inleving was in alle woorden te ontdekken. En wat mij het meeste verwonderde, is dat het mijn richting en gevoel medebepaalde in de dagen erna. Het gaf lucht en ruimte. Nog niet voldoende om ‘het’ allemaal te snappen en ‘ernaar’ te handelen, maar toch… een fijne rust, naast ook de kracht die het aanwakkerde (en aanwakkert). Mijn voorlopige conclusie is, dat mijn gevoelsleven benoemd is. En in zekere zin zelfs geopend is. Het kadert mijn onzekerheid en onzekerheden over ‘het leven’. En er is vast nog meer te ontdekken met Birgit bij Pupation! Dank nogmaals lieve Birgit!
S.B.

Mobirise

Kern van de zaak

Ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst bij Birgit geweest voor een healing. Ik vond het doodeng, want heel erg buiten mijn comfortzone. Birgit heeft echt een gave om door te dringen naar de kern van de zaak. Ze is duidelijk en direct in haar communicatie. Ze laat je gevoel spreken en je hiermee in contact komen. Ik ga er altijd kilo’s lichter voor mijn gevoel en met een ontzettende ontspanning in mijn lichaam weer vandaan. Na de sessie ben ik altijd wel heel moe want er gebeurd veel. En een sessie is vaak ook wel emotioneel. Want je gaat aan de slag met dat wat vast zit. Maar voor mij vallen de kwartjes echt! Nu ga ik ongeveer 1x per kwartaal. Echt een kadootje voor jezelf.

In het verleden ben ik ook bij een psycholoog, haptonoom en verschillende coaches (ivm werk) geweest. Het grote verschil voor mij is dat het effect van een sessie bij Birgit zoveel malen groter is, omdat je het voelt. En bij de andere professionals ben je vooral heel erg bezig in je hoofd.

Inmiddels volg ik sinds 1,5 jaar bij Birgit ook meditatielessen en heb ik me na een cursus intuïtieve ontwikkeling/mediumschap, aangesloten bij de maandelijkse intuïtieve cirkel.

Bij de meditatielessen (1x per 2 wk), mediteren we op een thema. Birgit geeft veel info en inspiratie rondom het thema en er is ook veel ruimte voor iedereens persoonlijke ervaringen. Het is dus niet alleen sec mediteren. En door het mediteren in een groep is het effect groter dan als ik het alleen thuis doe. En de groep functioneert ook als stok achter de deur zodat je het niet laat versloffen. De meditaties en inspiratie staat na afloop op Facebook zodat je er thuis ook mee aan de slag kan.

Ikzelf wilde meer kunnen leren vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Is datgene wat je aanvoelt ook waar? De intuïtieve cirkel zorgt bij mij voor meer zelfvertrouwen als het op mijn gevoel durven vertrouwen aan komt. En als je er voor open staat je veel meer weet en voelt dan je denkt. Een enorme aanrader juist voor mensen die net als ik veel in hun hoofd zitten. Tijdens de cursus, maar ook tijdens de maandelijkse cirkel proberen we veel verschillende manieren uit. Zodat je meer kennis krijgt maar ook gevoel wat past wel en niet bij mij.

Ik ben Birgit enorm dankbaar voor alles wat ze gebracht heeft de afgelopen 2 jaar. Dat buiten je comfortzone stappen je zoveel kan brengen is op zich al een goede les.
H,O.

Mobirise

Vleugels uit slaan

Birgit helpt op een rustige en liefdevolle manier om je vleugels uit te slaan  en je licht te laten schijnen 
Ik raad Pupation iedereen aan!
B.K.

Ook een recensie schrijven

Vertel hier hoe je een sessie bij Birgit hebt ervaren
Je wordt alleen met je initialen genoemd!!

Contact met Pupation

Ook voor het opgeven van cusussen of vragen daarover

Birgit 't Hart

Mobirise website creator - More here