VOLG PUPATION

Transformatie Traject

Verandering kost tijd en inspanning.  Herken je dat je een geweldige sessie hebt gehad en na een maand ben je terug bij af. Meestal ben je net te laat met signaleren dat je weer even opgefrist moet worden en val je terug in je oude patronen. Ik hoor mensen vaak zeggen "Ik had veel eerder weer een afspraak moeten maken, nu lijkt het alsof ik opnieuw moet beginnen."

Als je naar de sportschool gaat moet je dit ook bijhouden om een daadwerkelijke verandering in je lichaam te laten plaatsvinden. Ook na één massage ben je niet voor altijd ontspannen.  Daarom ben ik gestart met trajecten op maat, zodat je langere tijd ondersteund wordt in jouw proces. 

Zelfzorg en Bewustwording zijn belangrijke factoren die je helpen om de balans te houden.  We kijken in deze trajecten naar alle gebieden fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel op het gebied van je werk, privé en je gezondheid.  Vaak zie je dat dingen elkaar overlappen en dat je in een andere vorm op je werk tegen dezelfde problemen aanloopt als in je privéleven.

Trajecten

3 maanden 

Snelle transformatie 

Heb jij dingen in je leven die je in de weg zitten, je flow belemmeren of waar jij je telkens weer aan stoort? Wil je inzicht en iemand die met je meekijkt? Zoek je opnieuw naar de balans in je leven? Dan is dit traject het beste voor jou.

Dit traject duurt 3 maanden en bevat alle werkvormen (emotiecoaching - familieopstelling - trancehealing - reading - healing)  Het bestaat uit  4 bijeenkomsten van 70 tot 120 minuten. Daarnaast krijg je binnen de termijn van je afspraken ondersteuning via whatapp

6 maanden 

Dieper liggende problemen aanpakken

Zijn er dingen in je leven die je al langer achtervolgen en die je zelf niet krijgt opgelost. Je weet ook nog niet wat de kern is waarom die dingen je "overkomen". Kortom je wilt wel maar het lukt je niet en het zou fijn zijn als er iemand meekijkt en je helpt in jouw groeiproces. 

Dit traject duurt 6 maanden en bevat alle werkvormen (emotiecoaching - familieopstelling - trancehealing - reading - healing) Het bestaat uit 7 bijeenkomsten van 70 tot 120 minuten. Daarnaast krijg je binnen de termijn van je afspraken ondersteuning via whatapp.

1 jaar

Hardnekkige patronen doorbreken

Lijkt het voor jou allemaal wel heel ingewikkeld of loop je fysiek, mentaal en emotioneel tegen dingen aan? Gaat het structureel fout in jouw ogen? Dan mag je langer de tijd nemen om met hernieuwde inzichten te transformeren en herstellen van wat was. 

Dit traject duurt 1 jaar en bevat alle werkvormen (emotiecoaching - familieopstelling - trancehealing - reading - healing) Het bestaat uit 10 bijeenkomsten van 70 tot 120 minuten. Daarnaast een jaar lang telefonische ondersteuning

€  400

Drie maanden Traject


Tijdens de intake beslissen we samen welk traject het beste bij jou past. Intake €50,- tenzij je deelneemt aan het traject.  

€  700

Half jaar Traject


Tijdens de intake beslissen we samen welk traject het beste bij jou past. 
Intake €50,- tenzij je deelneemt aan het traject.  

€  1000

Jaar traject


Tijdens de intake beslissen we samen welk traject het beste bij jou past. Intake €50,- tenzij je deelneemt aan het traject. 

Betaling in delen is mogelijk,  wil je in méér dan 2 delen betalen, dan komt er 5% bij. 

Samen met je partner?

Alleen of met je partner.  Komen jullie er samen niet uit en wordt er telkens het een en ander gespiegeld binnen jullie gezin of relatie?  Het is lastig om dan niet in je emotie te gaan zitten en  bewust te blijven  van de processen. Overzie je het grote geheel niet meer?  Het woord relatie therapie wil ik niet noemen, maar jij  en je partner worden persoonlijk gecoacht in bijzijn van de ander wat jullie relatie ten goede komt. Voor dit traject betaal je een meerprijs van €250,- voor je partner ongeacht welk traject. 
Sacred Activations

Nieuw! Ook combinatie met Sacred Activations mogelijk!

De meerprijs is slechts € 150,- voor het gehele traject.
Je ontvangt dus bovengenoemd gekozen traject met afsluitend de Sacred Activations op jou afgestemd. Ter extra ondersteuning en versnelling van je proces.  Kijk bij Sacred Activations wat dit precies inhoudt. Deze meta-programmering valt binnen de uren van het gekozen traject. 

INSCHRIJVEN:

Vul hier je gegevens in en ontvang een intake datum (check ook even je spambox)
of What's app mij met je vraag over de trajecten. 

Contact met Pupation

Ook voor het opgeven van cusussen of vragen daarover

Birgit 't Hart

Made with Mobirise