Sacred Activations

Sacred Activations

Moeiteloos Ontwaken
Je hoeft er zelf niets voor te doen alleen maar te ontvangen!!

Grondlegger Sacred Activations:  Tamra Oviatt                

De grondlegster van de Sacred Activations is Tamra Oviatt. In het filmpje hiernaast legt ze uit wat meta-programmering is en hoe de Sacred Activations werken. Ik ben inmiddels Sacred Activation Master Practitioner en daarmee mag ik dit in groepen en individueel  aanbieden aan jullie. Mijn Practitioner L2 heb ik gehaald bij Femke van Kuijk, de Nederlandse Teacher in Sacred Activations. 

Zó dankbaar hiervoor en enthousiast om hieraan te gaan beginnen.
Liefs Birgit 

Birgit 't Hart: Mijn verhaal!  20 jaar geleden kreeg ik de ziekte van pfeiffer en van de ene op de andere dag kon ik helemaal niks meer. Niet voor even en tijdelijk, maar dit bleek het einde van mijn baan als juf. Ik ging op zoek naar een remedie voor CVS  (chronisch vermoeidheidsyndroom)  Na jaren van zoeken en dokters en alternatieve geneeswijze had ik het haast voor lief genomen, dit is iets wat altijd wel zou blijven, waar ik mee moest leren leven.

Inmiddels was ik  spiritueel coach en had mijn leven aangepast en ik ging door met wat ik het liefste deed, cliënten ontvangen en mensen bewust maken, wakker maken en coachen, soms nog ten koste van mijn eigen energie. 

Na een vette fysieke terugslag in 2020,  ik ging door mijn rug en kreeg de griep, waarmee mijn  fysieke toestand erg verslechterde. Dit is het moment waarop ik in aanraking kwam met de Sacred Activations. 

Voor het eerst in 20 jaar heb ik ervaren dat er iets veranderde in mijn energielevel. Voor het eerst was er hoop dat leven mét energie ook voor mij is weggelegd. Mijn rugklachten verdwenen als sneeuw voor de zon en ik voel me gezonder en gezonder worden. Daarom ga ik niet meer wachten met dit ook aan jullie aan te bieden. Er is eindelijk een cure voor alles!!!  

Spirituele Healing en Clearing
De Heilige Geometrie
Het ontvangen van deze nieuwe modaliteit is het zonder moeite kwijtraken van al jouw limiterende programma's. Door de krachtige frequenties die jij ontvangt, ruimt het diepgewortelde overtuigingen. Overtuigingen die zowel zijn oorsprong hebben in het familiesysteem als uit het collectief. Transformeren was nog nooit zo gemakkelijk. De energie werkt door op celniveau en bevrijdt je van duizenden jaren aangenomen overtuigingen en programmeringen. 

Het is een intelligente energie en deze past zich aan op jou, op het bewustzijn waar jij nu bent. Het zal dus op jouw tempo gaan. 

Door de  Heilige Activaties word je losgekoppeld van je belemmerende overtuigingen en patronen. Je kan jezelf vrij maken en eindelijk het leven leiden wat voor jou op aarde is weggelegd. 


Hoe werkt dit?
Je hoeft er zelf niets voor te doen
Transformeren was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft namelijk niets te doen. 

Je komt in een sessie op locatie of online. Het is geen meditatie en je ontvangt de energie in stilte, nadat ik je uitleg wat de specifieke activatie bij je kan veranderen. 

De ervaringen tijdens de sessies zijn heel wisselend. De een voelt de energie direct wanneer deze begint en de ander voelt er niets van op dat moment, voor de werking maakt dat niet uit. 

Alle klanten ervaren daarna dat ze zich "anders" voelen, niet precies kunnen aangeven wat er is, maar ik voel me veel rustiger. 
Ook zijn er veel reacties zoals: Ik maakt iets mee waar ik vroeger bij die situatie in mijn drama-stuk zou gaan maar het gebeurde niet.  
en:
 Ik reageer heel anders op mijn moeder
en: Ik voel me veel rustiger

Voor wie is dit geschikt?
Als je krachtig en snel wilt veranderen
Als je wilt ontwaken
Als je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt en het je maar niet lukt deze te veranderen. 
Bij Ascensie verschijnselen en problemen
Als je je ontwaakproces wilt versnellen
Als jij je mooiste leven wilt creëren
Loslaten van trauma
Wil je meer innerlijke rust
Weten wat je levensmissie is
Opruimen van je verleden
Gelukkiger worden
Gebruik maken van je intuïtie en gaves
Meer kunnen loslaten 
Meer rust in je leven
En nog zóveel meer...

Kortom écht verandering ervaren!

Wil jij een individueel traject met
Sacred Activations? 

Kies dan uit de volgende mogelijkheden

Zilver

 € 355
 • In dit pakket ontvang je de verdiepings activaties, zodat je ontwaakproces de verdieping in kan gaan.
 • 20 Sacred Activations
 • In totaal ontvang je ongeveer 25 activaties in een periode van ongeveer 3 maanden. Elke 3 weken zal er een afspraak ingepland worden zodat jij in de tussentijd ook kan processen.
 • Het traject zal ongeveer 3 maanden duren en er zullen 4 afspraken van 45 minuten worden ingepland.
 • De activaties zijn op jou afgestemd, de volgorde en het tempo, zodat jij er alles uit kunt halen.

Goud

€  655
 • Dit gouden pakket is next level, je bent al bewust en krijgt specifiek afgestemde activaties én coaching.
 • 30 Sacred Activations
 • In dit pakket gaan we nog meer de verdieping in en ontvang je activaties op jouw specifieke probleem gebieden. Daarnaast heb je ook twee diepgaande coaching gesprekken.
 • Het traject zal ongeveer 6 maanden in beslag nemen. Er zullen 6 afspraken van 45 min (inclusief twee coaching gesprekken 60 min) worden ingepland.
 • De activaties zijn op jou afgestemd, de volgorde en het tempo, zodat jij er alles uit kunt halen. 

Diamant

€  955
 • I want it all !!!
 • Wil jij het allemaal, dan ga je voor het diamanten pakket. Je ontvangt op maat afgestemde activaties en coaching 8 maanden lang!!
 • 40 Sacred Activations
 • Er zullen in totaal ongeveer 40 Sacred Activations worden gegeven afgestemd op jou. Je gaat nog meer de verdieping in en een jaar lang kijk ik met je mee en geef je afgestemde activaties.
 • Daarnaast ontvang je diepgaande coaching gesprekken om je zo door het ascensieproces heen te helpen.
 • Het traject duurt 8 maanden en zal bestaan uit 8 afspraken waarvan 4 coaching van 60 min.
 • De activaties zijn op jou afgestemd, de volgorde en het tempo, zodat jij er alles uit kunt halen. 

Vragen of meer uitleg nodig? 

Neem dan contact op via het contactformulier en dan plannen we een bel-afspraak in zodat ik je meer uitleg kan geven over de pakketten of groepen. 

Contact met Pupation

Wil jij je opgeven voor een SA Pakket of heb je vragen daarover

Birgit 't Hart

The site was built with Mobirise