free site maker

Kindermeditatie

Mobirise

De eerste proef met de kindermeditatie was een groot succes. Er heeft zich een nieuwe groep gevormd van 6 jarigen die vol zit.
Er is nog plek in de groep van 8-9 jarigen
Spreekt het jouw kind aan om meer rust te krijgen in het hoofd?
Dan ben je hier op het juiste adres. 
De kinderen leren een stukje bewustwording: 
Hoe ga je om met piekergedachten of nare gevoelens. Hoe kun je ontspannen en loslaten. Wat doet je denken met je en wat is voelen? 

Deze ongeveer een keer in de maand meditatiesles helpt je bij ontspannen, lekker slapen of juist concentreren op school bijvoorbeeld voor een toets. 

Kosten € 15,- per les, lessen duren ongeveer anderhalf uur.
Ouders zijn niet bij de les aanwezig.

Tijdens een healing ga met jou opzoek naar je belemmerende overtuigingen. Ookal is dit in eerste instantie niet meteen duidelijk. Je zal door mijn begeleiding naar je gevoel toe gaan en contact maken met de kern van het probleem. Dit kan liggen in je verleden, in het heden of in een vorig leven liggen. Ook is het mogeljk dat je problemen worden veroorzaakt door een auralifter. Een overleden ziel die bij jou blijft kleven omdat je (negatieve) energie bij je draagt, gebaseerd op patronen en overtuigingen die je mag loslaten. Door deze ziel te helpen kan jij transformeren en behoort je probleem tot het verleden.

Kies uit een enorme selectie kant-en-klaar blocks - schermvullende intro, bootstrap carousel, slider, leuke afbeeldingsgalerij met lightbox, parallax scrollen, videoachtergrond, hamburgermenu, sticky hoofding en zoveel meer.

Websites gemaakt met Mobirise zijn 100% mobielvriendelijk volgens de nieuwste Google-test en Google houdt van die websites (officieel)!

Mobirise-thema's zijn gebaseerd op Bootstrap 3 en Bootstrap 4 - het krachtigste op mobiel gericht framework. Zelfs als u geen code-kennis hebt, kunt u nu deel uitmaken van een opwindende groeiende bootstrap-gemeenschap.

Kies uit een enorme selectie kant-en-klaar blocks - schermvullende intro, bootstrap carousel, slider, leuke afbeeldingsgalerij met lightbox, parallax scrollen, videoachtergrond, hamburgermenu, sticky hoofding en zoveel meer.


Als de gedachten stil zijn, gaat de ziel spreken.

Contact met Pupation

Ook voor het opgeven van cusussen of vragen daarover

Birgit 't Hart